Stoofvlees

Stoofvlees

Stoofvlees
Ingrediënten: 600 gram rundvlees, 1/3 zakje rundvleeskruiden, 2 uien, 1 theelepel sambal, 250 gram champignons, kruidnagelpoeder, kaneel, nootmuskaat, water,

Aantal personen: 3

Snijd 600 gram rundvlees in blokjes. Wrijf in met 1/3 zakje rundvleeskruiden. Bak het rundvlees bruin in hete boter. Schep het rundvlees uit de pan en houdt het apart. Bak in het achtergebleven vet 2 gesnipperde uien met 1 theelepel sambal. Bak tot de uien glazig en zacht zijn. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg ondertussen kruidnagelpoeder, kaneel en nootmuskaat toe. Doe het vlees weer terug in de pan. Voeg vervolgens zoveel water toe totdat alles onder staat. Breng kort aan de kook. Zet vervolgens op een laag vuurtje en laat het geheel 2 uurtjes zachtjes pruttelen. Haal het laatste half uur de deksel van de pan. Lekker met frietjes. Eet smakelijk!

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top