Quiche met Tomaatjes, Ham en Bosui

Quiche met Tomaatjes, Ham en Bosui

Quiche met Tomaatjes, Ham en Bosui
Ingrediƫnten: hartig taartdeeg, 75 gram ham, 3 bosuien, 125 ml kookroom, 3 eieren, zout, peper, paprikapoeder, kerriepoeder, 10 cherrytomaatjes, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een quichevorm met bakpapier. Bekleed de bakvorm met het hartige taart deeg. Prik met een vork een paar gaatjes in de bodem. Verdeel 75 gram hamreepjes over de bodem. Klop 125 ml kookroom met 3 eieren, zout, peper, paprikapoeder en kerriepoeder tot een goed mengsel. Verdeel het eimengsel in de vorm. Snijd 10 cherrytomaatjes door de helft. Verdeel de gehalveerde cherrytomaatjes en 3 in ringen gesneden bosuien over de taart. Verdeel als laatste geraspte kaas over de quiche. Zet de quiche ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top