Gevlochten Pizza’s bij Da Gigi Veenendaal

Gevlochten Pizza’s bij Da Gigi Veenendaal

Gevlochten Pizza’s bij Da Gigi Veenendaal
Vandaag had ik een jaarlijkse bijeenkomst van mijn werk in de openbare bibliotheek van Amsterdam. Reden om uit eten te gaan, want dat is inmiddels een lange traditie geworden van mij en ex-collega Susanne. Normaal gesproken maken we vanuit Amsterdam een tussenstop in Utrecht om daar te eten, maar daar zijn we van afgeweken. We zijn gewoon in het stoptreintje blijven zitten van Amsterdam naar Veenendaal en zijn in Veenendaal bij Da Gigi naar binnen gelopen. Ondanks dat het best druk was voor een donderdagavond in Veenendaal was er nog een tafeltje vrij.

De bediening was vlot en prijsde nog extra de gevlochten pizza aan. Net zoveel deeg als een gewone pizza, maar dan gevlochten. Eigenlijk waren we allebei wel benieuwd. Zo bestelde ik de gevlochten ‘vlees’ pizza en Susanne de gevlochten ‘vis’ pizza. Ondertussen kwamen er al gevlochten pizza’s langs voor andere tafels en die zagen er echt enorm uit. Zouden we dat op kunnen? Ja dus, want het was heel dun deeg met een prima vulling.

Omdat we twee verschillende pizza’s hadden, hebben we eerlijk gedeeld. Je moet wel alles proeven toch? De gevlochten ‘vlees’ pizza was gevuld met gewone ham en tomaatjes en er op plakjes parmaham. De gevlochten ‘vis’ pizza was gevuld met gerookte zalm. Heerlijke pizza’s!

Da Gigi Veenendaal frambozentiramisu
Na de pizza’s hebben we nog gekozen voor een toetje. Dat werd een frambozentiramisu. Een traditionele tiramisu met een frambozencoulis en een frambozenkrokantje. Ook erg lekker.

Kortom we hebben lekker gegeten en het was weer supergezellig!

Da Gigi Ristorante Italiano
Patrimoniumlaan 36
3904 AE Veenendaal

0
(89 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top