High Tea bij het Apeldoorns Koffiehuys

High Tea bij het Apeldoorns Koffiehuys

High Tea bij het Apeldoorns Koffiehuys
Vandaag zijn we weer eens gaan shoppen. Het was eigenlijk al heel lang geleden dat we met ons drieën op zo op pad zijn gegaan. We zijn gaan shoppen in Apeldoorn. Niet te groot en eens wat anders. Om te gaan lunchen dachten we aan Het Apeldoorns Koffiehuys in de Korenpassage. Ooit hebben Michel en ik daar een taartje gegeten en we vonden dat toen al een leuk plekje. Deze keer konden we ook in de tuin zitten. Het was wel wat koud, maar met de jas aan kon het prima. Op de kaart zagen we verschillende high tea’s staan en zo te zien hoefde je daar niet voor te reserveren. Gevraagd en dat klopte, we konden een high tea nemen. Een aangename verrassing zo op zaterdagmiddag.

De high tea kwam al snel op tafel, een etagère met twee borden vol zoetig en hartig lekkers en een schaaltje met tacochips, kaasstengels en quiches. Op het zoete plateau kregen we divers huisgemaakt gebak: appeltaart, brownie, carrotcake en walnotenkokostaart.

High Tea bij het Apeldoorns Koffiehuys
Op het hartige plateau de sandwiches: mini sandwiches gerookte zalm met sla, mini sandwiches met eiersalade, en mini sandwiches komkommer met mayonaise.

High Tea bij het Apeldoorns Koffiehuys
In het schaaltje kregen we quiche, kaasstengels en tortilla chips.

Op het menu stond al, wat je niet op kreeg mocht je mee naar huis nemen. Je ziet ook wel, het was ook echt veel. Op ons gemak kregen we toch bijna alles op. Lekker af en toe wat thee, een hapje. Gewoon genieten!

Het Apeldoorns Koffiehuys
Korenpassage 37
7311 LZ Apeldoorn

(80 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top