Moorkop van Bakker van der Woerd Doorn

Moorkop van Bakker van der Woerd Doorn

Moorkop van Bakker van der Woerd Doorn
Op vrijdagochtend ga ik altijd even op bezoek bij mijn vader. Dan is er ook altijd een goede vriendin van mijn vader en deze keer was ze er met haar man. Ze hadden iets lekkers meegenomen want zaterdag waren ze maar liefst 40 jaar getrouwd! Veertig jaar, echt lang hè? Het lekkers waren deze moorkoppen van Bakker van der Woerd. Een moorkop met nog een mandarijnpartje er op, zoals het ook hoort. Het was in ieder geval een lekker gebakje!

Bakker van der Woerd
Kampweg 41
3941 HD Doorn

0
(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top