Golden House Veenendaal

Golden House Veenendaal

Ma-Ma Menu van Golden House Veenendaal
Vandaag was het wat geregel rond etenstijd om een fiets te halen bij de fietsenmaker. Want met twee fietsen naar huis komen is wat lastig. Ik was dus even naar de fietsmaker gelopen. Zo kon Michel met zijn eigen fiets naar huis en ik met de mijne. Daarna had ik geen zin meer om te koken. Michel opperde Chinees en daar hadden we alle drie zin in.

Michel haalde het ma-ma menu bij Golden House. Dit menu bestaat uit nasi goreng, tip pan cha siu, babi pangang, babi ketjap, saté, pisang goreng en kroepoek. De pisang goreng staat niet op de foto. Het was lekker en inmiddels hebben we een volle spaarkaart met al de bonnetjes die we her en der nog hadden slingeren. Dat betekent de volgende keer dus korting…

Golden House
P.W.A. Park 465A
3905 CN Veenendaal

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top