Frosted Wageningen

Frosted Wageningen

Frosted Wageningen
Vandaag zijn we weer op museumbezoek geweest. Dat is op zondag nog best lastig bij ons in de buurt, de meeste musea zijn gesloten op zondag, maar niet De Casteelse Poort in Wageningen. Dit is een klein museum wat de historie van Wageningen laat zien, een stukje oorlogsgeschiedenis heeft en exposities van kunstenaars heeft zoals nu een tentoonstelling van kunstenaar Jits Bakker. Leuk om zo de geschiedenis van de omgeving te zien.

Na het museumbezoek hebben we een rondje door het centrum van Wageningen gelopen. Even een ijsje eten, alleen was de rij best lang bij de ijssalon, dus helaas. Onderweg kwamen we opeens Frosted tegen, lekker een chai latte, maar net voor ons werden frozen yoghurt ijsjes gemaakt. Dat zag er zo feestelijk en lekker uit. Het werd dus ook een frozen yoghurt ijsje voor ons.

Ik koos op mijn frozen yoghurt de toppings pindarotsjes en hazelnoot-pinda crumble met chocoladesaus en Michel koos op zijn frozen yoghurt de cookies en Maltesers als topping met als saus salted karamel. Beide erg lekker en eens anders dan een standaard ijsje!

Frosted Wageningen
Hoogstraat 28
6701 BV Wageningen

0
(50 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top