Overnight Oats van Yoghurt Barn Utrecht Centraal

Overnight Oats van Yoghurt Barn Utrecht Centraal

Overnight Oats van de Yoghurt Barn Utrecht Centraal
Vandaag een afspraak waarbij ik weer eens over Utrecht Centraal moest reizen. Omdat het nog vroeg was ben ik eerst nog even bij de Yoghurt Barn binnen gelopen. Ik had wel zin in een yoghurt special, maar uiteindelijk werd het overnight oats.

Ik koos de topping “winter wonderland”, een winterse topping kan nog net toch? De winter wonderland is een topping met stoofpeertjes, pecannoten en kaneel. De overnight oats is gemaakt van havermout met amandelyoghurt. Het was in ieder geval verrassend lekker.

Yoghurt Barn Utrecht CS
Stationshal 9E
3511 CB Utrecht

0
(192 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top