Bami Goreng

Bami Goreng

Bami Goreng
Ingrediƫnten: mie, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, ketoembar, komijnpoeder, kurkuma, gemberpoeder, kerriepoeder, 150 hamblokjes, 75 gram ontbijtspek, 1 prei, ketjap manis,

Aantal personen: 4

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 gesnipperde uien met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal. ketoembar, komijnpoeder, kurkuma, gemberpoeder, kerriepoeder en 150 gram hamblokjes en 75 gram in stukjes gesneden ontbijtspek. Bak tot de uien zacht zijn. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe. Bak even mee. Voeg vervolgens de gekookte mie toe. Breng op smaak met ketjap manis. Roerbak even op hoog vuur en klaar! Eet smakelijk!

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top