Worstjes in Deeg (Toad in a Hole)

Worstjes in Deeg (Toad in a Hole)

Worstjes in Deeg (Toad in a Hole)
Ingrediënten: 125 gram bloem, 3 eieren, 300 ml melk, zout, peper, 5 chipolataworstjes, plakjes ontbijtspek,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak een beslag van 125 gram bloem, 3 eieren en 300 ml melk. Klop of mix het tot een glad beslag. Breng op smaak met zout en peper. Omwikkel elk chipolataworstje met een plakje ontbijtspek. Leg de worstjes in een ovenschaal. Giet het beslag over de worstjes. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven (open de oven in de tussentijd niet). Eet smakelijk!

(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top