Toko Ping Doorn

Toko Ping Doorn

Toko Ping Doorn
Na het museumbezoek en een best wel hevige regenbui in de auto te hebben getrotseerd en mijn vader hadden thuisgebracht zijn we naar Toko Ping in Doorn gegaan. Dat hadden we al eerder besloten omdat we niet wisten hoe laat we terug zouden zijn. We kozen er voor een menu wat we met ons drie├źn konden delen, want dat hoort ook zo (ook volgens de eigenaar van Toko Ping). Wat lag er op onze borden?

Nasi goreng, fijne mie en bami goreng. De vleesgerechten: daging redang, daging smoor, sambal goreng daging, babi roedjak, ayam Thais pinda en ayam Kerrie. De groentegerechten: sambal goreng bonen en ora ari.

Het was weer super lekker!

Toko Ping
Kampweg 75
3941 HE Doorn

(95 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top