Kippakketjes met Pesto & Courgette uit de Airfryer

Kippakketjes met Pesto & Courgette uit de Airfryer

Kippakketjes met Pesto & Courgette uit de Airfryer
Er was weer een Allerhande Box bij Albert Heijn en zelfs in de 35%. Het was toch de bedoeling om vandaag te eten, dus dat was een snelle keuze. Deze keer was het een box voor kippakketjes uit de oven. Wat in de oven kan, kan ook in de Airfryer. Alleen let wel er op dat het bakpapier niet los komt, dat kan verbranden tegen het verwarmingselement. Ik heb een rooster op de kippakketjes gelegd zodat het bakpapier niet los kon gaan.

Ingrediënten: 1 Allerhande Box voor Kippakketjes (1 courgette, 1 teentje knoflook, 300 gram kipfilethaasjes, 1 bakje basilicum pesto, 150 gram couscous, 10 gram peterselie, 5 gram bieslook, 1 kleine komkommer), 150 ml water, peper, zout,

Aantal personen: 2

Meng 1 gesneden courgette met 1 fijngehakt teentje knoflook, 300 gram kipfilethaasjes met 1/2 bakje basilicum pesto. Verdeel dit over 2 vellen bakpapier. Vouw het papier losjes er omheen maar wel goed dicht zodat het niet los kan gaan. Leg de pakketjes in de Airfryer. Zet de Airfryer op 190 graden voor ongeveer 20 minuten.

Maak ondertussen de couscous. Doe 150 gram couscous in een schaal. Giet er 150 ml kokend water op. Laat het 10 minuten staan. Roer de couscous even los. Snijd de peterselie en bieslook fijn en de komkommer in stukjes. Meng dit door de couscous. Breng de couscous op smaak met zout en peper.

Haal de kip en courgette voorzichtig uit het bakpapier en serveer met de couscous. Eet smakelijk!

0
(55 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top