Gevulde Tomaten uit de Airfryer

Gevulde Tomaten uit de Airfryer

Gevulde Tomaten uit de Airfryer
Ingrediƫnten: macaroni, boter, 1 kleine ui, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel bloem, 300 ml melk, 1 theelepel mosterd, zout, peper, nootmuskaat, geraspte kaas, 4 vleestomaten,

Aantal gevulde tomaten: 4

Kook de macaroni beetgaar. Bak 1 fijngesnipperd uitje met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg ongeveer 1 eetlepel bloem toe. Bak kort mee. Voeg geleidelijk ongeveer 300 ml melk toe. Blijf goed roeren. Breng de roux op smaak met 1 theelepel mosterd, zout, peper en nootmuskaat. Zet het vuur uit en roer en geraspte kaas naar smaak door. Roer als laatste de macaroni door de roux. Snijd het kapje van de vleestomaten. Hol de tomaten uit. Vul de tomaten met de roux. Strooi er nog wat geraspte kaas over. Zet de tomaten ongeveer 10 minuten op 190 graden in de Airfryer. Eet smakelijk!

(390 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top