Ingrediënten: 4 vellen bladerdeeg, 150 gram gehakt, 1 kleine ui (of 1/2 ui), 1 centimeter gember, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel kurkuma, 1/2 theelepel djinten, zout, peper,
Aantal flapjes: 4
Ontdooi 4 vellen bladerdeeg. Meng 150 gram gehakt met 1 fijngesnipperd uitje, 1 centimeter uitgeperste gember, 2 uitgeperste teentjes knoflook, 1 theelepel kurkuma, 1/2 theelepel djinten, zout en peper. Verdeel het gehakt over het bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg dicht en duw de randjes goed dicht. Laat het even een half uur tot een uur rusten in de koelkast. Doe de Indische flapjes in de Airfryer op 180 graden voor 20 minuten.
Sperziebonen met Krieltjes
Ingrediënten:sperzieboontjes, krieltjes, 1 theelepel sambal, 1 theelepel kurkuma, 1 theelepel knoflookpoeder, 1 theelepel ketoembar, bosuien
Blancheer de sperzieboontjes. Bak krieltjes aan in hete boter, voeg 1 theelepel sambal, 1 theelepel kurkuma, 1 theelepel knoflookpoeder en 1 theelepel ketoembar toe. Voeg op het laatst grofgesneden bosuien toe. Bak even mee. Serveer met de Indische flapjes. Eet smakelijk!!
0
Ziet er bijzonder uit! Lijkt me leuk om een keertje uit te proberen, dankjewel voor het delen.