Brasserie Van Der Valk Leiden

Brasserie Van Der Valk Leiden

Brasserie Van Der Valk Leiden saté
Vandaag hebben we een cultureel dagje gedaan. Gisteren hebben we bij het Boerhave museum een museumjaarkaart aangeschaft en daarmee zijn we vandaag verder mee op pad gegaan. Al vroeg stonden we bij Space Expo in Noordwijk. Iemand uit de trein had hierover verteld en dat leek ons allebei leuk om te zien. Zeker met de tour naar Esa Estec erbij is het reuze interessant. Daarna zijn we naar Leiden gegaan (het strand in Noordwijk was te druk toen we er langs reden). In Leiden was het in ieder geval een stuk minder druk dan gisteren. Daar zijn we nog naar de Hortus Botanicus en het Rijksmuseum van Oudheden gegaan. De Hortus was leuk, maar het seizoen moet natuurlijk nog echt beginnen, het Rijksmuseum van Oudheden was interessant en dan volgt je werk je… Osiris…

Na deze drukke dag was het nog best vroeg en hadden we niet direct trek. Kortom we hebben gewoon weer in het hotel gegeten. Gewoon in de brasserie. Zowel met het hoofdgerecht als met het nagerecht waren we eensgezind. Beide kozen we eerst voor de saté. Dit was kipsaté op een bedje van groenten met friet erbij.

Brasserie Van Der Valk Leiden meltdown cake
Omdat de meltdown cake zo lekker was volgens Michel koos ik nu ook voor de meltdown cake met die warme vloeibare chocolade. Lekker. Wat me wel opviel is dat we deze keer kruidentakjes op de slagroom kregen. Michel had vrijdagavond nog chocoladebolletjes op de slagroom. Grappig, zo’n klein verschil. In ieder geval was het erg lekker.

Misschien is het je ook opgevallen, zaterdag en zondag hebben we eigenlijk niet geluncht. We hebben zo uitgebreid kunnen ontbijten. Niet te veel, maar gewoon op je gemak van alles gegeten. Zo zie je dat een goed ontbijt veel kan doen.

Hotel Van Der Valk Leiden
Haagse Schouwweg 14
2332 KG Leiden

0
(68 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top