Afscheidsetentje bij Inacorner Utrecht

Afscheidsetentje bij Inacorner Utrecht

rijsttafel Inacorner Utrecht
Best een gekke dag vandaag. Ik heb een afscheidsetentje van mijn werk, Britt heeft afgesproken om uiteten te gaan met een vriendin en Michel zou eigenlijk alleen thuis eten. Maar ook Michel had een afscheidsetentje met zijn collega’s. Kortom alle drie waren we in een ander restaurant aan het eten. Best bizar en grappig toch? Ik ging met mijn collega’s naar Inacorner om afscheid te nemen van Jasper. Bij Inacorner waren we al eerder geweest en dat leek iedereen wederom een goed idee.

We kregen allerlei verschillende lekkere dingen op tafel. Zoals daging smoor en ayam smoor, hele lekkere sateetjes en allerlei vegetarische gerechten. Alles op rechauds zodat het ook warm bleef.

dadar gulung Inacorner Utrecht
Daarna de toetjes. Eigenlijk had ik eerst bedacht om spekkoek met ijs te nemen, tot ik hoorde wat dadar gulung was. Dat moest ik gewoon proeven. Dadar gulung zijn groene pannenkoekjes met een vulling van zoete, geraspte kokos. Het leek dus een beetje op de Thaise pannenkoekjes, maar dan met een zoete kokosvulling. Helemaal lekker!

Wat ik leuk vond is dat Inacorner nu echt meer restaurant is geworden. Tafelkleden, mooie placemats, de rechauds en alle tafeltjes op een gegeven moment bezet. Alleen maar goed dus!

Wat hebben de andere gegeten?
Rond een uur of zeven kreeg ik apps van Michel en Britt met hun gerechtjes. Leuk om zo op afstand te zien wat de anderen eten. Michel appte deze foto van zijn tapas bij Red’s op het museumplein in Ede.
tapas reds ede

Britt appte een foto van haar sushi bij Goya Oriental in Veenendaal:
sushi goya Veenendaal

Bij Goya Oriental staat ook een chocoladefontein. Daar is natuurlijk ook van geproefd!
chocoladefontein goya Veenendaal

Ina Corner
Jan van Scorelstraat 161
3583 CN Utrecht

0
(59 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top