Zoete Broodjes en Baklava

Zoete Broodjes en Baklava

Zoete Broodjes en Baklava
“Zoete Broodjes en Baklava”, dat klinkt als een titel van een roman toch? Vanochtend kregen ik en mijn collega in de trein dit lekkers van een mevrouw waar we op donderdag altijd mee in de bus zitten naar de Uithof. Zo lief! Een maandag kan zo niet beter beginnen. Ze had al dit lekkers gebakken voor haar collega’s, zomaar omdat bakken haar hobby is.

Het zakje heb ik voorzichtig in mijn tas gedaan en na de lunch in mijn broodtrommel. Ik vond het zo speciaal dat ik het thuis wilde proeven samen met Michel en Britt. Met een kop thee hebben we alles gedeeld en echt het was zo lekker. De zoete broodjes met al die laagjes en de baklava… heerlijk!

Zo fijn om in de bus te zitten met mensen die niet altijd op de telefoon zitten te kijken en gewoon ook een verhaal hebben!

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top