Taartje eten bij Tamminga Veenendaal

Taartje eten bij Tamminga Veenendaal

Taartje eten bij Tamminga Veenendaal tante au citron en karamel schuimgebak
Vandaag is het echt zo’n lekkere lentedag. Omdat het zo’n lekker weer is zijn we een stukje gaan wandelen. Halverwege de wandeling hebben we taartjes, koffie en chocolademelk gegeten en gedronken bij Tamminga.

Ik koos er voor een ‘tarte au citron’ en Michel voor het karamel schuimgebak. Omdat we verschillende taartjes hadden hebben we ook eerlijk gedeeld. Zo proefde ik ook van het karamel schuimgebak en Michel van mijn citroentaartje. Tamminga was een prima tussenstop zo op onze wandeling door Veenendaal.

Puur Tamminga
Kerkewijk 76
3904 JE Veenendaal

0
(59 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top