Chop Soy met Rijst

Chop Soy met Rijst

Chop Soy met Rijst
Ingrediënten: rijst, 250 ml kippenbouillon, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels agavesiroop, 350 gram fricandeau, 1 ui, 1 rode paprika, 125 gram taugé, maizena,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Meng 250 ml kippenbouillon met 2 eetlepels sojasaus en 2 eetlepels agavesiroop. Houdt dit even apart. Bak 350 gram in blokjes gesneden fricandeau tot het gaar is. Schep het uit de pan en houdt even apart. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 1 gesneden rode paprika. Bak tot de paprika gaar is. Doe het vlees terug in de pan en voeg gelijk 125 gram taugé toe. Warm even door. Voeg de saus toe. Bindt de saus met een maizenapapje. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top