Vegetarische Gehaktballetjes met Luikse Saus en Andijviestamp

Vegetarische Gehaktballetjes met Luikse Saus en Andijviestamp

Vegetarische Gehaktballetjes  met Luikse Saus en  Andijviestamp
Ingrediënten: 2 pakken Jumbo vegetarische notenballetjes, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel bloem, water, 1 eetlepel appelstroop, zilveruitjes,

Aantal personen: 3

Bak de vegetarische notenballetjes in de Airfryer op 200 graden, 7 minuten. Bak in een andere pan 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg 1 eetlepel bloem toe. Bak even mee. Voeg geleidelijk wat water toe, net zoveel tot je de gewenste dikte saus hebt. Voeg 1 eetlepel appelstroop toe. Laat de appelstroop smelten. Voeg wat zilveruitjes toe. Warm het even door. Serveer de Luikse saus met de notenballetjes en bijvoorbeeld andijviestamp. Eet smakelijk!

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top