Vegetarische Gehaktballetjes met Luikse Saus en Andijviestamp

Vegetarische Gehaktballetjes met Luikse Saus en Andijviestamp

Vegetarische Gehaktballetjes  met Luikse Saus en  Andijviestamp
Ingrediënten: 2 pakken Jumbo vegetarische notenballetjes, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel bloem, water, 1 eetlepel appelstroop, zilveruitjes,

Aantal personen: 3

Bak de vegetarische notenballetjes in de Airfryer op 200 graden, 7 minuten. Bak in een andere pan 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg 1 eetlepel bloem toe. Bak even mee. Voeg geleidelijk wat water toe, net zoveel tot je de gewenste dikte saus hebt. Voeg 1 eetlepel appelstroop toe. Laat de appelstroop smelten. Voeg wat zilveruitjes toe. Warm het even door. Serveer de Luikse saus met de notenballetjes en bijvoorbeeld andijviestamp. Eet smakelijk!

0
(65 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top