Lunchen bij de Waldhoorn in Otterlo

Lunchen bij de Waldhoorn in Otterlo

Lunchen bij de Waldhoorn in Otterlo
Vandaag konden we de bril van Michel ophalen bij Britt in Ede. Daarna zouden we ergens gaan lunchen, alleen in Ede centrum had ik zoiets van, waar dan? Ik wil eens wat speciaals eten. We zijn dus niet in Ede gaan lunchen, maar in Otterlo bij De Waldhoorn. De Waldhoorn kende ik zelf niet, maar Otterlo wel. Mijn oom stond daar vroeger op de camping. Otterlo is zo’n vakantiedorpje met van die nostalgische winkeltjes (van boven tot onder vol met allerlei huishoudspullen, speelgoed en spelletjes).

Bij de Waldhoorn stond wel iets speciaals op de lunchkaart: lunchwafels! Daar had ik wel zin in en ze waren ook net weer helemaal vers gebakken vertelde de bediening. Ik nam de lunchwafel ‘spek en banaan’. Dit waren drie wafels met gebakken spek, plakjes banaan en karamelsaus. Veel en heftig, maar zo lekker!

Lunchen bij de Waldhoorn in Otterlo kroketten
Michel koos niet iets speciaals van de kaart, maar nam de kroketten, 2 kalfsvleeskroketten van Ecofields met sla, rauwkost en grove mosterd. De lunch was lekker, de bediening prima en een leuk restaurantje gewoon.

De Waldhoorn
Dorpsstraat 2
6731 AT Otterlo

0
(87 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top