Kroket en Frikandel Speciaal van Snackbar Chris Doorn

Kroket en Frikandel Speciaal van Snackbar Chris Doorn

Kroket en Frikandel Speciaal van Snackbar Chris Doorn
Vandaag moest ik op pad met mijn vader naar de oogarts. Rond lunchtijd kwamen we weer terug. Alleen wat te eten? Het werd snacks van Chris. Chris was vroeger snackbar Lehman en voordat Lehman in het huidige pand van Chris kwam was het een fotografiezaak. Nostalgie. In al die tijd dat het pand een snackbar is ben ik er nooit geweest. Ik woon dan ook al jaren niet meer in Doorn, maar kom er wel regelmatig.

Maar wat namen mijn vader en ik? Ikzelf nam een frikandel speciaal en een kroket. Mijn vader nam een patat met en een gehaktbal. Van de patatjes heb ik nog wat gepikt. Het was in ieder geval lekker en eens wat anders dan de kibbeling die ik soms eet als lunch bij mijn vader.

Chris Frites, Lunch & IJs
Amersfoortseweg 13
3941 EJ Doorn

0
(143 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top