Pizza’s van Da Asporto Veenendaal

Pizza’s van Da Asporto Veenendaal

Pizza's van Da Asporto Veenendaal Pizza pesto chicken
Vandaag hebben we weer pizza’s besteld bij Da Asporto en de bezorging was als vanouds weer lekker snel. Gelukkig, want de vorige keer hadden ze wat meer tijd nodig. Deze keer nam ik ook eens een pizza in plaats van een pasta. Ik koos de pizza pesto chicken. Deze pizza is belegd met pesto genovese, kip, ui pijnboompitten en zongedroogde tomaten.

Pizza's van Da Asporto Veenendaal Pizza New Yorker
Michel nam de pizza New Yorker. Deze pizza is belegd met peperoni, ham, rundvlees, ui en paprika. Beide pizza’s waren lekker. Uiteraard hebben we pizzastukken gedeeld en de smaken zijn gewoon echt anders. Top.

Da Asporto
Nieuweweg 153
3905 LK Veenendaal

0
(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top