Turks Brood met Shoarmagehakt

Turks Brood met Shoarmagehakt

Turks Brood met Shoarmagehakt
Van Mieneke kreeg ik zondag een bus shoarmakruiden mee. Altijd lekker. Vandaag gelijk dit er mee gemaakt.

Ingrediënten: 2 mini Turks brood, 150 gram gehakt, shoarmakruiden, 1 ui, 1/3 rode paprika, tomatenketchup, mayonaise, 1 tomaat, cheddar cheese,

Aantal personen: 2

Bak 2 mini Turkse broodjes af in de Airfryer. Bak 150 gram gehakt met shoarmakruiden naar smaak bruin en rul. Voeg 1 gesnipperde ui en 1/3 rode paprika tot de ui zacht is. Bestrijk de broodjes met tomatenketchup en mayonaise. Beleg met het gehakt. Leg er schijfjes tomaat en plakjes cheddar cheese op (door de warmte van het broodje smelt de cheddar cheese een beetje). Eet smakelijk!

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top