Tacoschoteltje

Tacoschoteltje


Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 300 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 blik Bonduelle maisfiësta, 1 blikje tomatenpuree, fajitakruiden, cheddar cheese, tacochips,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 in stukjes gesneden rode paprika toe. Bak tot de paprika zacht is. Voeg 1 blikje maisfiesta, 1 blikje tomatenpuree en fajitakruiden naar smaak toe. Voeg een beetje water toe. Warm het geheel goed door. Doe alles in een ovenschaal. Bedek met plakjes cheddar cheese. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met de tacochips. Eet smakelijk!

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top