Big Bread Kitchen Veenendaal

Big Bread Kitchen Veenendaal

Big Bread Kitchen Veenendaal big bread Hongkong kip
We waren vandaag op pad gestuurd door Mieneke, op zoek naar Hema rookworsten. Nou ja, die waren makkelijk te vinden gewoon buiten bij de Hema aan het standje naast de erwtensoep. Na een rondje dorp zijn we gaan lunchen bij Big Bread Kitchen. Dit is een snackbar die nu ongeveer een jaar open is. Big Bread Kitchen zit op de plek waar vroeger Yed Snacks zat. Menig Veenendaler zal Yed Snacks vast wel kennen. Op de menukaart van Big Bread Kitchen staan maar liefst 24 verschillende burgers en daar hadden we allebei wel zin in.

Ik koos voor de Big Bread Hongkong kip. Dit is een huisgemaakte ‘burger’ met kipfilet, sla, sojabonen, paprika, ui, champignons en gon bao saus. Chinees op een broodje. Een lekker broodje en goed belegd.

Big Bread Kitchen Veenendaal big bread chinatown burger
Michel koos de Big Chinatown burger Dit is een huisgemaakte burger van Angus met sla, kroepoek, atjar, rode ui en satésaus. Ook dat broodje was erg lekker!

Kortom heb je zin in een burger? Big Bread Kitchen in Veenendaal heeft genoeg keuze in lekker burgers.

Big Bread Kitchen
Hoofdstraat 37
3901 AC Veenendaal

0
(67 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top