Zelfgemaakte Groenteloempia’s uit de Airfryer met Loempiasaus

Zelfgemaakte Groenteloempia’s uit de Airfryer met Loempiasaus

Zelfgemaakte Groenteloempia's uit de Airfryer met Loempiasaus
Loempia’s uit de Airfryer? Zou prima moeten kunnen toch. Ze zijn wel wat bleek geworden, maar zo warm uit de Airfryer waren de loempia’s wel lekker knapperig. De loempiasaus maakt het wel helemaal af!

Groenteloempia’s uit de Airfryer
Ingrediënten: 15 loempiavellen, 1 zak Italiaanse groenten (400 gram), water, olie,

Aantal Loempia’s: 15

Ontdooi 15 loempiavellen. Snijd 1 zak Italiaanse groenten zo fijn mogelijk. Bestrijk de randen van de loempiavellen met water. Leg op elk loempiavel een beetje Italiaanse groenten. Vouw en rol de loempiavellen strak om de groenten. Bestrijk de groenteloempia’s met olie. Leg de groenteloempia’s in de Airfryer. Wij konden 8 groenteloempia’s kwijt in de Airfryer met gebruik van een rekje. Zet de Airfryer op 180 graden voor 17 minuten.

Loempiasaus
Ingrediënten: 1 eetlepel maizena, 80 ml water, 3 eetlepels suiker, 1 eetlepel azijn, 3 eetlepels tomatenketchup, 100 ml water,

Meng 1 eetlepel maizena met 80 ml water. Doe in een steelpan 3 eetlepels suiker, 1 eetlepel azijn, 3 eetlepels tomatenketchup en 100 ml water. Breng aan al roerende aan de kook. Laat een paar minuten doorkoken. Voeg het maizenapapje toe. Laat al roerende 2 minuten doorkoken. Serveer de loempiasaus met de groenteloempia’s. Eet smakelijk!

(81 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top