Cheeseburger Wraps

Cheeseburger Wraps

Cheeseburger Wraps
Dit recept vond ik bij Oh My Foodness en leek me zo lekker. Ik twijfelde alleen of het wel voldoende was per persoon, maar dat was wel het geval. De Cheeseburger wraps waren echt goed vullend. Wat we allemaal vonden was dat het zo’n bekende smaak had, de smaak van een MacDonalds of Burger King Cheeseburger, maar dan in een wrap.

Ingrediënten: 350 gram gehakt, 1 blikje tomatenpuree, peper, zout, 1 eetlepel mayonaise, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 theelepel mosterd, 6 grote tortillawraps, 6 plakjes cheddar cheese, ijsbergsla, tomaat, augurken,

Aantal personen: 3

Bak 350 gram met 1 blikje tomatenpuree rul en bruin. Breng op smaak met zout en peper. Meng 1 eetlepel mayonaise met 1 eetlepel tomatenketchup en 1 theelepel mosterd. Bestrijk de helft van elke wrap met de saus. Schep op elke wrap een beetje gehakt en leg op elke wrap 2 halve plakjes cheddar cheese. Vouw de wraps dicht. Bak de wraps, of eigenlijk quesadilla’s aan beide zijden bruin. Vouw de wraps vervolgens weer open en beleg nog met ijsbergsla, plakjes tomaat en plakjes augurken. Vouw weer dicht en eet! Eet smakelijk!

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top