Ma-Ma Menu van Golden House Veenendaal

Ma-Ma Menu van Golden House Veenendaal

Ma-Ma Menu van Golden House Veenendaal
Vanochtend kon ik ondanks de winterdienstregeling van de NS redelijk normaal naar mijn werk reizen. Extra lange trein op het normale tijdstip en nog geen vlokje aan de lucht. ’s Middags was het wel even anders. De NS had de winterdienstregeling toch wel goed ingezet, want er lag best een flinke laag sneeuw. Mijn bus heeft er ruim een uur over gedaan om vanuit de Uithof naar Driebergen-Zeist te gaan. Gelukkig kwam de trein vrij snel en durfde ik op het laatste stuk na in mijn woonwijk gewoon naar huis te fietsen. Ondanks die vertraging was ik nog als eerste thuis, want zowel Michel als Britt moesten ook langzamer fietsen en langzamer autorijden. In ieder geval zijn we allemaal heelhuids thuisgekomen.

Daarna, wat te eten? We halen wat bij ’t Hoekje, lekker dichtbij en door de sneeuw lopen valt wel mee. Alleen ’t Hoekje was dicht. Daarna maar doorgelopen naar de Chinees. Daar haalden we het ma-ma menu. Dit menu bestaat uit nasi goreng, tip pan cha siu, babi pangang, babi ketjap, satĂ©, pisang goreng en kroepoek. De pisang goreng staat niet op de foto. Het was prima zo op deze eerste sneeuwdag in januari.

Golden House
P.W.A. Park 465A
3905 CN Veenendaal
Tel: 0318-523387

(157 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top