Rijst met Kapucijners en Appel

Rijst met Kapucijners en Appel

Rijst met Kapucijners en Appel
Ingrediƫnten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 theelepel tandoorikruiden, 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 150 gram champignons, 1 pot kapucijners, 1 appel, 1 eetlepel appelstroop,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 theelepel tandoorikruiden en 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ui zacht is. Voeg 150 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 pot kapucijners, 1 in blokjes gesneden appel en 1 eetlepel appelstroop toe. Warm het geheel goed. Serveer met rijst. Eet smakelijk!

0
(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top