Varkenshaas met Peperroomsaus uit de Airfryer

Varkenshaas met Peperroomsaus uit de Airfryer

Varkenshaas met Peperroomsaus uit de Airfryer
Michel vertelde gisteren dat er nog aardappelgratins in de diepvries lagen. Vandaag moest ik nog boodschappen doen voor het avondeten, dus met dat in het achterhoofd. Bij Albert Heijn zag ik ovenvlees met een 35% sticker. Dat met de aardappelgratins zou prima zijn. Alles tegelijk in de Airfryer en klaar.

Ik had varkenshaas omwikkeld met spek met pepersaus. De varkenshaas en de aardappelgratins deed ik tegelijk in de Airfryer. In plaats van het mandje gebruikte ik de pan, want dan is er meer ruimte. De varkenshaas en aardappelgratins heb ik op 180 graden en 18 minuten gebakken. De peperroomsaus moest even apart in de magnetron opgewarmd worden.

0
(67 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top