Pasta & Pizza van Da Asporto Veenendaal

Pasta & Pizza van Da Asporto Veenendaal

Pasta & Pizza van Da Asporto Veenendaal
De eerste werkweek van het jaar is weer voorbij. Gaat toch best wel snel en wat zit je eigenlijk weer snel in zo’n werkritme. We hebben vandaag wel makkelijk gedaan, we bestelden pasta en pizza bij Da Asporto want dat is toch altijd snel. Kennelijk dachten meer mensen om te bestellen bij Da Asporto want de bezorgtijd was al 50 minuten. Echter na 50 minuten werden we gebeld dat het toch nog een kwartiertje langer ging duren omdat het idioot druk was. Prima, zo hebben we alleen maar meer trek toch?

In ieder geval koos ik voor pasta. Ik nam de Pasta d’Asporto, spaghetti met kip, ui, champignons, pestosaus, roomsaus, tomatensaus en tabasco. Van de tomatensaus en tabasco heb ik weinig gemerkt, maar dat is niet erg want de pasta was erg lekker en best veel.

Pasta & Pizza van Da Asporto Veenendaal Pizza hot BBQ
Michel nam eens niet een standaardpizza maar koos deze keer de pizza hot BBQ. Deze pizza is belegd met shoarma, rundvlees, kip en jalapeño pepers. Ook die pizza was lekker en inderdaad hot. We hebben in ieder geval weer lekker gegeten.

O ja, heel toevallig haalde ik de naam “Da Asporto” door Google translate en de naam is echt briljant bedacht. Da Asporto is Italiaans voor afhaalmaaltijden. Geweldig toch?

Da Asporto
Nieuweweg 153
3905 LK Veenendaal

0
(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top