Risotto met Gehakt en Rucola

Risotto met Gehakt en Rucola

Risotto met Gehakt en Rucola
Vandaag had ik zin in risotto. Normaak maak ik dat vaak met champignons, maar daar had ik vandaag dan weer wat minder zin in. Het werd deze variant met rucola wat iets meegebakken werd. Gewaagd, maar wel lekker.

Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 250 gram gehakt, Italiaanse kruiden, zout, peper, risotto rijst, 1 scheutje witte wijn, 1 liter bouillon, 100 gram rucola, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm. Bak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe en breng dat gelijk op smaak met Italiaanse kruiden, zout en peper. Bak tot het gehakt rul is. Voeg de risotto rijst toe. Bak kort mee. Blus met een scheutje witte wijn. Voeg vervolgens geleidelijk ongeveer 1 liter bouillon toe. Roer af en toe, wanneer het droger wordt giet je er weer bouillon bij. Voeg op het laatst 100 gram fijngehakte rucola en geraspte kaas toe. Laat de rucola slinken en de kaas smelten. Eet smakelijk!

0
(47 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top