Ovengroenten met Mini-vlees en Groentesticks

Ovengroenten met Mini-vlees en Groentesticks

Ovengroenten met Mini-vlees en Groentesticks
Vandaag een feestelijke maaltijd. Bij Jumbo had ik wat gourmetvlees gekocht, gehakt cordon bleutjes en boerengehaktschnitzeltjes. Deze hebben we gebakken in een koekenpan samen met de groentensticks (spinazie en wortel). Erbij een groenteovenschotel van het feestassortiment met allerlei soorten groenten en knoflookolie. Deze heb ik 7 minuten op 175 graden in de Airfryer gedaan. Kortom een feestmaaltijd op nieuwjaarsdag!

0
(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top