Nasi Rames en Bami Rames van Toko Ping Doorn

Nasi Rames en Bami Rames van Toko Ping Doorn

Nasi Rames en Bami Rames van Toko Ping Doorn
Morgen is mijn vader jarig, op oudjaarsdag, maar vandaag zijn we alvast op verjaardagsvisite geweest. Gezellig! Daarna zijn we naar Toko Ping in Doorn gereden om Indonesisch op te halen. Dat hoort er zo bij aan het einde van het jaar. Een keer eerder hadden we hier al eens maaltijden gehaald en dat was erg lekker. Deze keer kozen we voor nasi rames en bami rames. Bij de nasi goreng en bami goreng mochten we allerlei gerechtjes kiezen.
Bij de nasi goreng rames koos ik als groente sambal goreng bonen (licht pittige sambal goreng bonen) en sambal goreng diversen (sambal goreng met diversen groenten). Daarna mocht ik twee vlees gerechten kiezen. Ik koos voor ayam thais pinda (kipfilet in licht pikante pindasaus) en ayam kerry (kipfilet in kerriesaus). Bij de nasi goreng hoorde standaard ook nog een sateetje met pindasaus en een sambal goreng telor (ei met sambal goreng).

Michel koos de gerechten bij de bami goreng rames. Hij koos als groente ora ari (diverse groenten met Chinese kool) en sajoer lodeh (diversen groenten in kokossaus). Als vleesgerechten koos hij babi ketjap (varkensvlees in milde ketjapsaus) en daging rendang (mals rundvlees in kokossaus). Uiteraard zat bij deze rames maaltijd ook een sateetje en een sambal goreng telor.

Natuurlijk hebben we thuis alles eerlijk gedeeld, zodat we echt alles konden proeven. Een kleine rijsttafel! Wat ik positief vind is dat er best veel groenten bij de rames maaltijden zit. Vooral die sambal goreng diversen vond ik zo lekker! Kortom zeker een aanrader!

Toko Ping
Kampweg 75
3941 HE Doorn

0
(288 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top