De Buffel – Veenendaal

De Buffel – Veenendaal

De Buffel - Veenendaal
Wanneer je ooit in Veenendaal hebt gewinkeld kan je er bijna niet omheen: petit restaurant De Buffel. Een restaurant waar vaak genoeg rollators en scootmobielen staan. Maar zo lang we hier in Veenendaal wonen hebben we nog nooit bij de Buffel gegeten. Wel een ontelbaar keer langsgelopen. Tot vandaag dus. Alhoewel het druk was zo rond lunchtijd, hadden we nog precies een tafeltje.

Beide waren we eensgezind en namen de Buffelhap. Het schijnt dat veel van de snacks ambachtelijk worden gemaakt. Maken ze die zelf? De hamburger zo te zien wel. Die was ook wel lekker. De Buffelhap bestaat dus uit een broodje hamburger, een broodje kroket en een bamibal met satésaus. In ieder geval was de Buffelhap prima.

Grappig was hoe het ging met de bonnen. Het ging niet digitaal maar nog gewoon met papieren bonnen waar alles op werd afgestreept. Je bestelt eerst het drinken, dan blijft de bon nog op tafel liggen. Bestel je het eten dan gaat de bon van tafel en zodra je gerechten op tafel komen dan krijg je de bon ook weer terug op tafel. Met die bon ga je dan weer naar de kassa om af te rekenen. Grappig hoe het werkt.

Petit Restaurant De Buffel
Passage 77
3901 AZ Veenendaal

0
(102 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top