Groentestrüdel

Groentestrüdel

Groentestrüdel
Ingrediënten: 1 Albert Heijn excellent verspakket voor groentestrüdel (2 preien, handjevol sperziebonen, 1 aubergine, 1 rode paprika, 2 sjalotten, tijm, rozemarijn, Bonduelle bonenmix, zakje groentebouillonpoeder), 50 ml water, pak filodeeg, fetakaas, olie

Aantal strüdelpakketjes: 5

Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat het filodeeg ontdooien. Bak 2 gesnipperde sjalotjes, 1 gesneden rode paprika, handjevol gebroken sperziebonen, 2 in ringen gesneden preien en 1 in blokjes gesneden aubergine 5 minuten op hoog vuur. Voeg de bonenmix, fijngehakte tijm en rozemarijn, groentebouillonpoeder en 50 ml water toe. Roer goed door en bak nog eens 12 minuten. Schep af en toe om. Zet het vuur uit en laat de groenten iets afkoelen. Maak vervolgens de filodeegpakketjes. Leg 5 vellen filodeeg neer. Smeer in met olie en leg op elk vel vervolgens weer een vel filodeeg. Smeer weer in met olie. Leg op de vijf filodeegvellen elk wat fetakaas en schep er 2 opscheplepels groenten op. Vouw het filodeeg om de groente. Leg de pakketjes op een ovenbakplaat met bakpapier. Smeer nog wat olie op de pakketjes. Zet de bakplaat met de pakketjes ongeveer 15 minuten in de oven. Eet smakelijk!

lekker met chilisaus

0
(186 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top