Hapjes in Oosterstreek

Hapjes in Oosterstreek

Hapjes in Oosterstreek bladerdeeghapjes
Tweede kerstdag zijn we bij Jan en Mieneke geweest. Een dag voor kerst hadden Britt en ik nog even snel allerlei lekkers gehaald. Verschillende hapjes kwamen gedurende de middag op tafel zoals deze bladerdeeghapjes uit de Airfryer. Deze waren gevuld met spinazie-ricotta, tomaat-kaas, kaas-ham en gehakt.

Hapjes in Oosterstreek mini saucijzenbroodjes
Uiteraard mochten kleine saucijzenbroodjes niet ontbreken.

Hapjes in Oosterstreek oosterse kipwraps tex mex hotdogs
Daarna volgden allerlei kleine gerechtjes die eigenlijk bedoeld waren voor het gourmetten maar net zo goed in een gewone koekenpan gebakken konden worden. Dit zijn de Oosterse kipwraps met hoisinsaus en de tex mex hotdogs.

Hapjes in Oosterstreek pompoen  mangochutney
Hier twijfelden Britt en ik over, pompoen met mangochutney. Maar we wilden echt ook wat anders bij de hapjes. Het bleek echt lekker te zijn! Het zijn gebakken pompoenplakken die later werden bestreken met currypaste en mangochutney en bestrooid met peterselie.

Hapjes in Oosterstreek pizzaburger paddestoelen hoisinsaus
Het laatst op de foto de pizzaburgers. Kleine hamburgers met tomatensaus, mozzarella en rucola. Voor de pizzaburger de paddenstoelenmix met hoisinsaus. Erg lekker allemaal. Niet op de foto het soepje van Mieneke, de gehaktballetjes, de huzarensalade, de snoeptomaatjes, snoeppaprika’s, snoepkomkommers en de toetjes met het hoekje. In ieder geval was het erg lekker allemaal en het was ook weer gezellig.

0
(64 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top