Kip Kerrie met Sperziebonen

Kip Kerrie met Sperziebonen

Kip Kerrie met Sperziebonen
Ingrediënten: rijst, 300 gram sperziebonen, 1 theelepel sambal, 2 kipfilets, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 250 gram champignons, 400 ml kokosmelk, 1 theelepel nandan masala, 1 theelepel kerriepoeder, 1 maggiblokje,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook 300 gram sperziebonen beetgaar. Bak in hete olie even kort 1 theelepel sambal. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilets toe. Bak tot de kipfilet gebakken is. Voeg 1 gesnipperde ui en 2 fijngehakte teentjes knoflook toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Doe de beetgare sperziebonen erbij. Voeg 400 ml kokosmelk, 1 theelepel nandan masala, 1 theelepel kerriepoeder en 1 verkruimeld maggiblokje toe. Breng kort aan de kook. Laat nog 5 minuten pruttelen. Voeg eventueel een bloempapje toe wanneer de saus te dun blijft. Eet smakelijk!

(54 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top