High Tostea bij de Tostikamer Veenendaal

High Tostea bij de Tostikamer Veenendaal

High Tostea bij de Tostikamer Veenendaal
Vandaag zouden we eigenlijk met ons drie naar de Tostikamer gaan voor een High Tostea. Maar helaas bleek Britt toch te grieperig te zijn om mee te kunnen. Jammer, dan maar met zijn twee want zo op het laatste moment moeten afzeggen is ook weer zo wat. Maar wat is een High Tostea dan? Een high tostea is een high tea maar in plaats van sandwiches krijg je tosti’s. Dat is ook wel logisch bij de Tostikamer. De high tostea werd in drie gangen geserveerd. We begonnen met het warme. Een soepje en de tosti’s.

Het soepje was een lentebui-roomsoepje geserveerd in een kopje. De tosti’s met illustere namen waren de
“Highway to hell (by ACDC)”, op donker brood. Dit is een tosti met kaas, mosterd, gekruid gehakt, knoflook, rode pepers en uienringen, “The Funky Chicken (by Rufus Thomas)” op wit brood, een tosti met cheddarkaas, kippendijen, rode ui, appel en chilipeper en de “Apple Jack (by Dolly Parton)” op glutenvrij brood, een tosti met brie, walnoten, rucola, honing, appel en bacon.

High Tostea bij de Tostikamer Veenendaal
Vervolgens kregen we de tweede gang met wraps en een kleine smoothie. De smoothie was een ananas-mango smoothie en de wraps met wederom illustere namen waren de “Ramona (by The Blue Diamonds)”, een wrap met kaas, pindasaus, gemarineerd vlees en huisgemaakte zuurgoed en “The King (Elvis Presley’s favorite)”, een wrap met banaan, pindakaas en kaneel.

High Tostea bij de Tostikamer Veenendaal
De laatste gang waren allerlei zoetigheden en uiteraard scones met jam en clotted cream. Op het plankje verder het “Mooie Nichtje”, een red velvet cake met topping, de “Stoere Broertjes” een witte Rocky road, de “Dikke Broertjes”, brownies, het “Blonde Zusje”, een blondie (witte brownie) en “Appeltjes van Opa”, appeltaart.

De hoeveelheid was precies goed, de snelheid tussen de gangen ook top en de smaken… Helemaal lekker, gevarieerd en totaal anders dan een klassieke high tea zo met de tosti’s en wraps (en dat soepje, ook al zo lekker op smaak). Kortom echt een aanrader!

De Tostikamer
Tuinstraat 14
3901 RB Veenendaal

0
(114 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top