High Tea bij Planken Wambuis Ede

High Tea bij Planken Wambuis Ede

High Tea bij Planken Wambuis Ede bospaddenstoelensoepje
Michel is deze week ook vrij en daarom zijn we vandaag een high tea gedaan bij het Planken Wambuis. Hier zijn we al zo vaak langs gereden, net als langs het bord op de A50 met de melding nog 9 minuten naar het Planken Wambuis. Alleen nooit zijn we er geweest. Tot vandaag en dan zelfs voor een high tea, lekker!

Wat kregen we allemaal? We begonnen met een soep van de chef. Dit was een vegetarisch, seizoensgebonden soepje geserveerd in een kopje. De soep was deze keer een bospaddenstoelensoepje.

High Tea bij Planken Wambuis Ede
Vervolgens kwam de etagère op tafel met op het onderste bordje een kleine bagel met zalm, roomkaas en komkommer en clubsandwiches met gerookte kipfilet, pancetta en een kerriemayonaise.

High Tea bij Planken Wambuis Ede
Op het middelste bordje van de etagère huisgemaakte, warme mini groenten-quiches, scones met rozijnen, clotted Cream en abrikozenjam.

High Tea bij Planken Wambuis Ede
En op het bovenste bordje kregen we vanille-muffins, chocolade lolly’s, macarons, fudge, een mini taartje met room en een kruidnoot en een krokantje van bosvruchten.

Alles was even lekker! Het servies was overigens ook grappig. Alles was in blauw met witte hartjes (Bunzlau Valentine servies). Hoe romantisch. Bij de high tea krijg je twaalf verschillende soorten thee met honing (en suiker ook). Deze high tea is zeker een aanrader (en het Planken Wambuis zit op een mooie locatie om na de high tea nog even een wandeling te maken)!

Planken Wambuis
Verlengde Arnhemseweg 146
6718 SM Ede

0
(144 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top