Zaans Slotje met Aardappelgratin en Salade

Zaans Slotje met Aardappelgratin en Salade

Zaans Slotje met Aardappelgratin en Salade
Vandaag na de kerstshow/markt een makkelijke maaltijd. In Elst zijn we nog even een Albert Heijn ingedoken en daar namen we aardappelgratins mee van Aviko (18 minuten, 200 graden, Aifryer) en een Zaans slotje. Een Zaans slotje is een gemarineerde kogelbiefstuk gevuld met kruidenkaas en bestrooid met peperkorrels. Erbij een salade. Het Zaans slotje was wel aardig, alleen die marinadesmaak… Jammer van de biefstuk.

0
(115 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top