De Kastelein in Tuincentrum ’t Vaarderhoogt in Soest

De Kastelein in Tuincentrum ’t Vaarderhoogt in Soest

De Kastelein in Tuincentrum Vaarderhoogt in Soest broodje warm vlees
Zo net voor de kerstdagen is het leuk om eens een kerstmarkt te bezoeken. Alleen het was een beetje regenachtig weer en ook nog eens een maandag en dat is meestal niet de meest handige dag om een kerstmarkt te bezoeken. Dan maar naar de kerstshows in tuincentra. Bij het tuincencentrum ’t Vaarderhoogt hadden ze en een kerstshow binnen en een kerstmarkt buiten. Twee vliegen in één klap. Buiten was echt heel grappig opgezet met een winkelstraatje met huisjes in Anton Pieck stijl met zelfs een kerk, molen en een levende kerststal. In de winkeltjes was allerhande koopwaar, niet alleen van het tuincentrum dus. Leuk! We hebben er ook geluncht.

Bij de eerste keer dat we langs liepen was het al helemaal vol. Het was echt een soort oude herberg met verschillende tafels en stoelen in een soort van huiskamer setting. Helemaal dus niet het idee dat je in een tuincentrum zat. Daarnaast was er gewoon bediening aan tafel wat echt erbij hoorde.

Michel en ik kozen allebei voor het broodje warm vlees. Dit was eens niet met satésaus, maar met een saus van ketjap en tomatenketchup. Het broodje was belegd met fricandeau, champignons, salade en de saus.

De Kastelein in Tuincentrum Vaarderhoogt in Soest uitsmijter
Mijn vader koos voor een uitsmijter met ham en kaas. De uitsmijterbestond uit drie spiegeleieren, drie sneden brood en natuurlijk genoeg ham en kaas.

Zowel de broodjes warm vlees en de uitsmijter waren lekker, maar vooral ook de setting van de ‘herberg’ zo in het tuincentrum was geslaagd.

De Kastelein in Tuincentrum ’t Vaarderhoogt
Dorresteinweg 72b
3763 LL Soest

0
(305 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top