Kogelbiefstuk met Vijgen

Kogelbiefstuk met Vijgen

Kogelbiefstuk met Vijgen
Ingrediënten: 1 Albert Heijn excellent verspakket kogelbiefstuk met vijgen (2 kogelbiefstukjes, 5 vijgen, 2 sjalotten, tijm, kuipje vijgencompote, zakje balsamico-glaze) 50 ml water, peper, zout,

Aantal personen: 2

Bestrooi 2 biefstukjes met zout en peper. Bak de biefstuk 3 minuten per kant. Voeg 5 gehalveerde vijgen toe. Bak een minuut of 2 mee. Haal de biefstukjes en vijgen uit de pan en houdt warm onder aluminiumfolie. Bak in het achtergebleven vet 2 gesnipperde sjalotten met takjes tijm tot de sjalotten glazig zijn. Haal de takjes tijm uit de pan. Voeg 50 ml water toe samen met het kuipje vijgencompote en het zakje balsamico-glaze. Laat de saus iets binden. Serveer de biefstuk met de vijgensaus en warme vijgen. Eet smakelijk!

0
(162 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top