Quiche met Prei, Spek en Tomaat

Quiche met Prei, Spek en Tomaat

Quiche met Prei, Spek en Tomaat
Ingrediënten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 prei, 3 eieren, 200 ml crème fraîche, Italiaanse kruiden met zout, rol bladerdeeg, 7 snoeptomaatjes, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Schep uit de pan en laat het ontbijtspek uitlekken op keukenpapier. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui en 1 in ringen gesneden prei tot het zacht is. Laat de groenten afkoelen. Klop ondertussen 3 eieren met 200 ml crème fraîche en Italiaanse kruiden. Bekleed een ovenschaal met bakpapier en bladerdeeg. Verdeel het spek, prei en ui in de schaal. Giet de eieren erbij. Verdeel 7 gehalveerde tomaatjes over de ovenschotel. Bestrooi met geraspte kaas. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top