Cupcakes van Cupcakerij Veenendaal

Cupcakes van Cupcakerij Veenendaal

Cupcakes van Cupcakerij Veenendaal
Vandaag kerstmarkt in Veenendaal op de Patrimoniumlaan. In die laan wordt een paar keer per jaar wel een markt gehouden met als bekendste wel de “ossenmarkt”. De kerstmarkt is er nog niet zo lang. Vorig jaar wilde ik wel, maar toen viel het in het water (of sneeuw). Toen was het best winters weer herinner ik me ergens. In ieder geval vandaag dus kerstmarkt!

De kerstmarkt was niet wat ik had er van had verwacht. Weinig kerstversieringen of typische kerstkraampjes. Wel een stuk of vier irritante verkopers voor een grote nationale loterij. Valt de prijs dit jaar in Veenendaal of zo? Ondanks dat het wat tegen viel ben ik niet met lege handen naar huis gegaan. Op de patrimoniumlaan in Veenendaal zit namelijk ook een erg leuk en vooral lekker zaakje: Cupcakerij.

Nu ik er toch was heb ik voor vanavond bij de koffie en thee cupcakes gehaald. Ik had keuze uit acht verschillende smaken en dan nog is het moeilijk kiezen. Ik had ze natuurlijk gewoon allemaal mee kunnen nemen in plaats van drie, op komt het toch wel maar dat is toch wat te veel van het goede. Ik koos voor de red velvet (rechtsachter op de foto), de Oreo (vooraan op de foto) en de chocolate chip (linksachter op de foto). De chocolate chip koos ik vanwege het schattige kerstboompje op de cupcake. Je bent op een kerstmarkt geweest of niet toch?

Cupcakerij
Patrimoniumlaan 32
3904 AD Veenendaal

0
(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top