Noodles met Peultjes, Paprika en Rundvlees in teriyakisaus

Noodles met Peultjes, Paprika en Rundvlees in teriyakisaus

Noodles met Peultjes, Paprika en Rundvlees in teriyakisaus
Eigenlijk had in dit recept ook nog taugé moeten zitten, maar dat ben ik helemaal vergeten. Eigenlijk ook niet zo erg want zo lekker vind ik taugé nu ook weer niet. Kortom dit kan je dus ook nog met taugé maken, maar dat hoeft niet.

Ingrediënten: noodles, 1 theelepel sambal, 200 gram rosbief, 1 ui, 1 paprika, 250 gram peultjes, 1 flesje teriyakisaus, sesamzaadjes,

Aantal personen: 2

Bereid de noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 theelepel sambal tot je het ruikt. Voeg 200 gram in reepjes gesneden rosbief toe. Bak op hoog vuur even mee. Voeg vervolgens 1 gesnipperde ui, 1 gesneden paprika en 250 gram peultjes toe. Bak kort mee. Voeg 1 flesje teriyakisaus toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de noodles. Strooi er voor het serveren nog wat sesamzaadjes er over. Eet smakelijk!

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top