Sperziebonen Ovenschotel

Sperziebonen Ovenschotel

Sperziebonen Ovenschotel
Normaal maak ik op een werkdag geen ovenschotel, kost best tijd. Ik heb dus het meeste gisteren voorbereid. De ovenschotel hoefde alleen nog maar in de oven. Het was ook maar goed ook dat alles al zo’n beetje klaar was, want het liep allemaal wat uit op het werk. Heerlijk om dan het eten alleen maar in de oven te hoeven schuiven.

Ingrediënten: 400 gram sperziebonen, 1 ui, 150 gram hamblokjes, aardappelpuree, kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal 400 gram sperziebonen af en breek de bonen. Kook de gebroken sperziebonen gaar. Bak ondertussen 1 gesnipperde ui met 150 gram hamblokjes tot de ui zacht. Doe de ui en de hamblokjes in een ovenschaal. Hussel de sperzieboontjes er door. Schep er vervolgens een laagje aardappelpuree door. Verdeel over de ovenschotel wat plakjes kaas. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top