Sate Ayam met Nasi

Sate Ayam met Nasi

Sate Ayam met Nasi
Na het werk snel de Albert Heijn nog in gegaan voor het avond eten. Ik zag daar de AH oven­scho­tel kip­dij­fi­let saté ajam. Dat leek me wel wat. Erbij een bakje nasi goreng en klaar. De ovenschotel heb ik ongeveer 18 minuten op 180 graden in de Airfryer gedaan. De nasi even in de magnetron. Michel maakte er nog een pindasaus bij van pindakaas. De nasi goreng vond ik echt niet lekker, eigengemaakte nasi is gewoon het aller, aller, allerlekkerst. De ovenschotel saté ayam was overigens wel lekker hoor.

0
(60 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top