Lavash met Kip en Groenten

Lavash met Kip en Groenten

Lavash met Kip en Groenten
Uit Duitsland had ik lavash meegenomen, een soort dun ovenbrood wat lijkt op tortillawraps. Echter ik weet niet wat het was of de lavash was niet zo lekker of de krulpeterselie in de roerbakmix overheerste te erg. Ik was er in ieder geval niet zo weg van. Jammer.

Ingrediƫnten: 1 kipfilet, 1 grote zak Jumbo champignon-roerbakmix, 1 blikje tomatenpuree, chilisaus, ketjap manis, tomatenketchup, lavash brood,

Aantal personen: 3

Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin in hete boter. Voeg 1 zak champignon-roerbakmix toe. Bak tot de groenten zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, een scheutje chilisaus, een scheutje ketjap manis en een scheutje tomatenketchup toe. Roer goed door. Laat het geheel even op laag vuur staan. Verwarm ondertussen de lavash in de magnetron of oven. Vul de lavash met de kip en groenten. Vouw dicht. Eet smakelijk!

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top